• Noodruimte nodig?

    Wat kunnen wij voor u betekenen?
    Bel: +31 (0)88 26 46 000

Noodruimte, flexibele werkplekken

Is uw bedrijf getroffen door brand, waterschade of andere calamiteit? De impact is vaak ongekend groot op uw bedrijfsvoering. COIN helpt u om uw bedrijfscontinuïteit te handhaven. De noodruimtes op onze uitwijklocaties in Nederland en Belgie staan 24/7 klaar.

Flexibele werkplekken gedurende het hele jaar.

Onze noodruimtes in Schiphol-Rijk en Barnevel zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer of auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. De COIN noodruimtes, vergaderruimtes en werkplekken kunnen volledig geïntegreerd worden binnen uw eigen IT voorzieningen. Alsof uw mensen op een vaste neven locatie werken. Op het moment dat u met COIN hierover afspraken maakt kunnen uw mensen ook gedurende andere perioden in het jaar gebruik maken van deze flexibele werkplekken in de kantoren.

Projectmatig of langere tijd extra kantoorruimte nodig.

Heeft u vaker in het jaar, projectmatig of voor langere tijde extra kantoorruimte nodig? De flexibele continuïteit oplossingen van COIN bieden u niet alleen een noodruimte of noodkantoor na een calamiteit, de flexibele werkplekken zijn beschikbaar gedurende de gehele contract duur. Of u hier gebruik van maakt bepaald u.

Noodruimte volgens afspraken gegarandeerd beschikbaar

Uw medewerkers kunnen na een calamiteit hun werk binnen gemaakte afspraken voortzetten in de noodruimte zolang dat noodzakelijk is. COIN biedt maatwerk, maar welke oplossing u ook kiest, u staat na een calamiteit nooit voor verrassingen. Elke oplossing wordt vooraf met u getest voor optimale zekerheid.

Flexibele kantoorruimte nodig?

Heeft u behoefte aan noodruimte en flexibele kantoorruimte nabij Amsterdam of Barneveld? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact