• Nood kantoorruimte

    Hoe kunnen wij u helpen?
    Bel +31 (0)88 26 46 000

Nood kantoorruimte

Een tijdelijk (nood) kantoorruimte van COIN zorgt ervoor dat uw bedrijf operationeel blijft na een calamiteit. Als u in een noodgeval onmiddellijk een noodgebouw of noodkantoor nodig heeft belt u met COIN. Direct toegang tot uw eigen kantoorruimte met daarin alles wat u nodig heeft om te herstellen van de calamiteit.

Vervangende werkplekken

Binnen 24 uur kunnen uw medewerkers al op een eigen vervangende werkplek zitten met internet, telefonie en een werkstation of eigen laptop.

Netwerk en applicaties

Afhankelijk van gemaakte afspraken is er al een koppeling met uw netwerk aanwezig en hebben uw medewerkers daarmee toegang tot hun applicaties. Alsof men tijdelijk werkt op een nevenlocatie gekoppeld aan uw hoofdlocatie.

Disaster recovery

COIN is specialist in het borgen van bedrijfscontinuïteit voor haar relaties. Met een team van specialisten, een eigen datacenter, uitwijkkantoren en telefonieplatform zorgen wij ervoor dat uw medewerkers, binnen de gemaakte afspraken, door kunnen werken. Zo bent u zeker van continuïteit in dienstverlening. Tijdelijk op een andere locatie.

Nood kantoor op maat gezocht?

Calamiteiten komen onverwacht. Van stroom- of internetstoringen tot brand of overstroming, gaslekken of kabelbreuk, bommeldingen of explosies, het kan ook uw organisatie overkomen. Eigen, volledig ingerichte kantoorruimtes voor dergelijke noodgevallen zijn kostbaar, daarom hebben veel organisaties de weg naar COIN gevonden. COIN biedt, binnen een abonnementsstructuur, uitwijklocaties op maat zonder torenhoge investeringen.

  • U vindt ze op A-locaties in Nederland en België. Er zijn meer dan 1.200 COIN uitwijkwerkplekken beschikbaar.
  • Eén telefoontje naar het COIN alarmnummer (24/7) is voldoende om uw uitwijkdraaiboek te activeren.
  • Als het erop aan komt, kunt u rekenen op de deskundige begeleiding van de COIN continuity managers.

Nood kantoorruimte flexibel inzetbaar

Door voor COIN te kiezen kunt u ook buiten een calamiteit gebruik maken van uw kantoorruimte(n) en werkplekken. Projectmatig of bijvoorbeeld bij piekbezetting. Vraag naar de mogelijkheden.

Amsterdam (Schiphol-Rijk)

Barneveld

De nood kantoor locaties zijn prima bereikbaar en permanent ingericht. Ze bieden alles wat nodig is om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Denk aan op uw eigen netwerk aangesloten werkplekken met desktop, telefoontoestel, faxen en printers, receptie- en vergaderfaciliteiten en beveiliging. Uw werkplekken worden conform een vooraf afgesloten Service Level Agreement opgeleverd.

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact