• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Vervangende werkplek

 

Een vervangende werkplek nodig?

In geval van een calamiteit kan het voorkomen dat uw organisatie (tijdelijk) het bedrijfspand niet kan betreden. Denk bijvoorbeeld aan brand- of waterschade waardoor het pand langere tijd niet beschikbaar is, maar ook in geval van een storing door bijvoorbeeld graafwerkzaamheden, kan het voorkomen dat u uw pand voor korte of langere tijd niet kunt betreden. In zo’n geval kan er behoefte ontstaan aan vervangende werkplekken voor uw medewerkers.

 

Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat het voor uw organisatie betekent, als uw bedrijfspand voor korte of langere tijd niet beschikbaar is? Wellicht kunnen uw medewerkers thuis verder werken? Is het in uw geval wenselijk en technisch mogelijk dat alle medewerkers thuis verder werken? Ook voor langere tijd?

 

Als thuiswerken niet voor alle medewerkers wenselijk is, dan is het mogelijk om in geval van een calamiteit gebruik te maken van de vervangende werkplekken van COIN.

 vervangende werkplek

Vervangende werkplekken op meerdere locaties

De COIN vervangende werkplekken bevinden zich op diverse A-locaties in Nederland en België en zijn volledig ingericht (inclusief apparatuur) en 24/7 toegankelijk. De vervangende werkplekken zijn enkel beschikbaar voor COIN klanten. Dit houdt in dat we er vooraf samen met u voor zorgen dat uw medewerkers in geval van een calamiteit binnen enkele uren weer verder kunnen werken, met toegang tot de eigen data en applicaties en bereikbaar op de eigen telefoonnummers.

 

De ervaring leert dat u in geval van een calamiteit niet alle medewerkers nodig heeft om uw kritische bedrijfsprocessen voort te zetten. U hoeft slechts voor 25%-35% van de medewerkers een vervangende werkplek te organiseren.

 

Hiermee borgt u uw kritische bedrijfsprocessen in geval van een calamiteit en hoeven uw klanten niets te merken van uw tijdelijke verhuizing.

 

COIN is specialist op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Wij bieden onder andere vervangende werkplekken, disaster recovery, telefonie uitwijk oplossingen en advies over bedrijfscontinuïteit.

 

Wilt u meer weten over de vervangende werkplekken van COIN, of wilt u advies over uw bedrijfscontinuïteit, neem dan gerust contact met ons op. .U kunt ons bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 088 – 26 46 000.

 

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF