Telefonische bereikbaarheid

Telecom-By-Pass voor optimale bereikbaarheid bij calamiteit

Interne en externe communicatie is een voorwaarde voor continuïteit. Maakt u gebruik van de diensten van COIN, dan weet u zich verzekerd van optimale bereikbaarheid. Het is één van de speerpunten van het COIN concept.

 

Door het COIN Telecom-By-Pass (TBP) platform blijven uw medewerkers telefonisch bereikbaar op hun eigen nummers. TBP is eveneens inzetbaar wanneer alleen uw telefooncentrale uitvalt terwijl uw bedrijfspand gewoon toegankelijk blijft. Uw bereikbaarheid en uw service levels blijven op niveau, waardoor TBP ook geschikt is voor Contact Centers.

 

Het systeem staat altijd gereed en is daardoor direct bruikbaar bij een calamiteit. TBP functioneert platform-onafhankelijk en is daarom geschikt voor elk type PBX of VoIP-server. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk en hoeven nummerwijzigingen van medewerkers niet bijgehouden te worden. Inkomende gesprekken worden flexibel doorgeschakeld naar de COIN uitwijklocatie, naar uw medewerkers thuis, naar mobiele telefoons of een combinatie hiervan.

telefoonuitwijk

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF