Telefonische bereikbaarheid

Telecom-By-Pass voor optimale bereikbaarheid bij calamiteit

Interne en externe communicatie is een voorwaarde voor continuïteit. Maakt u gebruik van de diensten van COIN, dan weet u zich verzekerd van optimale bereikbaarheid. Het is één van de speerpunten van het COIN concept.

 

Door het COIN Telecom-By-Pass (TBP) platform blijven uw medewerkers telefonisch bereikbaar op hun eigen nummers. TBP is eveneens inzetbaar wanneer alleen uw telefooncentrale uitvalt terwijl uw bedrijfspand gewoon toegankelijk blijft. Uw bereikbaarheid en uw service levels blijven op niveau, waardoor TBP ook geschikt is voor Contact Centers.

 

Het systeem staat altijd gereed en is daardoor direct bruikbaar bij een calamiteit. TBP functioneert platform-onafhankelijk en is daarom geschikt voor elk type PBX of VoIP-server. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk en hoeven nummerwijzigingen van medewerkers niet bijgehouden te worden. Inkomende gesprekken worden flexibel doorgeschakeld naar de COIN uitwijklocatie, naar uw medewerkers thuis, naar mobiele telefoons of een combinatie hiervan.

telefoonuitwijk

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF