Infomedics met COIN altijd aanspreekbaar

 

Infomedics

De meeste mensen staan er niet bij stil hoe de kosten van hun bezoek aan een medisch specialist worden betaald. Voor Infomedics is het corebusiness. Deze snelgroeiende onderneming met 150 medewerkers handelt elektronisch de zorgnota’s af voor mondzorgverleners en paramedici zoals fysiotherapeuten.

 

 

Fred Bloem (CFO/COO) en Rob Denekamp (ICT Operations Manager) leggen uit hoe Infomedics als intermediair tussen duizenden zorgaanbieders, circa 80 Nederlandse zorgverzekeraars en miljoenen patiënten onmogelijk uit de lucht kan zijn. Om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen is een abonnement afgesloten met COIN. Bloem: “Bij een calamiteit zijn te allen tijde voor ons ingerichte werkplekken beschikbaar op de uitwijklocatie in Schiphol-Rijk. Daar kunnen onze mensen binnen 4 uur doorgaan met hun werk.”  

 

Infomedics verwerkt maandelijks ruim één en een kwart miljoen declaraties. Bloem: “Een groot deel hiervan wordt door de zorgverzekeraars vergoed, maar er gaan nog altijd zo’n 6,5 miljoen nota’s naar de patiënt vanwege een eigen bijdrage of omdat de basisverzekering de geleverde zorg niet dekt. Het aantal zorgaanbieders dat gebruik maakt van onze diensten breidt momenteel snel uit. Dat komt door onze transparante werkwijze, onze zorg voor privacy en sociale en patiëntvriendelijke wijze van incasseren.”

 

Infomedics ‘leeft’ van stroom

Met 3500 zorgaanbieders, 8 miljoen patiënten en 80 zorgverzekeraars is Infomedics de verbindende partij. Bloem: “Wij ‘leven’ van stroom en moeten 24/7 aanspreekbaar zijn.” Over de samenwerking met COIN zegt Bloem: “Wij hebben meerdere partijen onder de loep genomen. Veel daarvan ‘doen het erbij’. COIN is gespecialiseerd in de opvang na een calamiteit. Wij hebben daar een fysieke verbinding met ons datacentrum wat ongekende mogelijkheden biedt. Er wordt door de mensen van COIN zeer flexibel meegedacht over relevante oplossingen en in geval van een daadwerkelijke calamiteit kunnen we in de uitwijklocatie zeer snel opschalen.”    

 

Voor meer informatie over Infomedics, kijk ook eens op: www.infomedics.nl

 

 

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF