Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt integraal deel uit van onze bedrijfsfilosofie. Het is volledig geïntegreerd in ons beleid, onze producten en onze diensten. Profit, People en Planet spelen een rol bij elke beslissing en er wordt voortdurend gezocht naar de optimale balans.

Zo investeren wij duurzaam in de producten die wij nodig hebben om onze klanten bedrijfscontinuïteit te kunnen bieden. Wij zullen geen producten aanschaffen die uit ‘verkeerde’ landen komen of die tot stand kunnen zijn gekomen met bijvoorbeeld kinderarbeid. Bij aanschaf van nieuwe apparatuur is energiezuinigheid belangrijk. Indien mogelijk kiezen we voor gebruikte apparatuur die met alle gewenste betrouwbaarheid een tweede leven kan hebben. Overtollige apparatuur wordt gedoneerd aan Viafrica (www.pc-donatie.nl). Viafrica voert maatschappelijke projecten uit en levert diensten in Afrika door de inzet van ICT. De organisatie biedt duurzame oplossingen voor lokale behoeften, met een focus op de middenklasse. Alle initiatieven zijn erop gericht, dat deze onafhankelijk van steun zelfstandig kunnen blijven functioneren. Met de campagne PC-Donatie voert Viafrica campagne voor beter onderwijs in Afrika.

Zo steunen we het KWF als KWF Zakenvriend. COIN deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom draagt COIN als KWF Zakenvriend bij om dit waar te maken.

Voor de kantoorruimtes die wij voor klanten beschikbaar houden en die leeg staan om bij een eventuele calamiteit meteen te kunnen worden ingezet, hebben wij een speciaal energieplan ontwikkeld en ingericht. De kantoren worden niet continue verlicht en verwarmd, maar wel geregeld schoongemaakt om vervuiling tegen te gaan

Wij zien MVO als een continuproces dat volledig aansluit bij het product ‘bedrijfscontinuïteit’ dat wij onze klanten bieden. In dat kader staan wij ook altijd open voor medewerkers en klanten die vragen stellen over onze maatregelen ten aanzien van duurzaamheid of die met suggesties daarvoor komen.

Enkele bedrijven voor wie wij mogen werken:

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact