• Uw BCP vraagt om tijdelijke nood kantoorruimte nabij Hoofddorp

    Hoe kunnen wij u helpen?

Tijdelijke kantoorruimte Amsterdam-Zuid

Heeft u een business continuity plan en bent u op zoek naar een tijdelijke flexibele kantoorruimte om naar uit te wijken na een calamiteit? COIN is uw BCP-partner met haar uitwijklocatie in Schiphol-Rijk.

Regio Amsterdam-Zuid

De uitwijklocatie in Schiphol-Rijk is vanuit de regio Amsterdam-Zuid goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en is de locatie 24/7 bereikbaar in geval van een calamiteit.

Afspraken en diensten

Zowel een koppeling met uw eigen datacenter als met onze eigen IT-faciliteiten zijn mogelijk en aanwezig om in te richten in combinatie met onze uitwijklocaties. Zo wordt er vooraf bepaald binnen hoeveel tijd de tijdelijke kantoorruimte voor u toegankelijk moet zijn.

Gegarandeerde werkplekken

Wij verzekeren u met een business continuity contract van een tijdelijk kantoorruimte met gegarandeerde werkplekken bij een uitwijk na een calamiteit in de regio Amsterdam-Zuid.

Flexibel inzetbare werkplekken

Wij bij COIN gaan altijd een stapje verder dan anderen. Wij bieden onze business continuity klanten de mogelijkheid om de werkplekken ook te gebruiken als flexibele werkplekken. Of u nu een projectteam bij ons wilt huisvesten, extra krachten tijdelijk bij ons op locatie wilt laten werken of trainingen wilt geven. U bepaald of u daar gebruik van maakt, wij geven u er de mogelijkheid toe en stellen ze ter beschikking.

Flexibele kantoorruimte Amsterdam-Zuid

Het is bij COIN mogelijk om gedurende de business continuity afspraken flexibel gebruik te maken van de beschikbare kantoorruimtes. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vervangende kantoorruimte nodig in regio Amsterdam-Zuid?

Neem dan eens contact met ons op en vraag vrijblijvend een rondleiding aan op onze uitwijklocatie in Schiphol-Rijk!

© Copyright - Business Continuity - COIN is dé specialist - Kwaaijongens, rebels in oplossingen
Contact