Groep Informatie Systeem

GIS 2.0COIN weet als geen ander hoe belangrijk het is om direct na een calamiteit uw communicatielijnen op orde te hebben. Daarom hoort bij het COIN concept onlosmakelijk het gebruik van het COIN (groep)informatiesysteem. Hiermee kunt u bij een calamiteit met één druk op de knop uw medewerkers, klanten en overige contacten informeren en instrueren conform het BCP.

Het Groep Informatie Systeem kan vooraf geheel worden ingevuld, zodat u snel alle belanghebbenden kunt informeren, via SMS, e-mail en/of voice.

 

De voordelen van het Groep Informatie Systeem:

- Snelste manier om medewerkers te informeren

- Schade beperken door snelle informatiestroom

- Ongekende gebruiksvriendelijkheid

- Beschikbaarheid van >99,98%

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF