Groep Informatie Systeem

GIS 2.0COIN weet als geen ander hoe belangrijk het is om direct na een calamiteit uw communicatielijnen op orde te hebben. Daarom hoort bij het COIN concept onlosmakelijk het gebruik van het COIN (groep)informatiesysteem. Hiermee kunt u bij een calamiteit met één druk op de knop uw medewerkers, klanten en overige contacten informeren en instrueren conform het BCP.

Het Groep Informatie Systeem kan vooraf geheel worden ingevuld, zodat u snel alle belanghebbenden kunt informeren, via SMS, e-mail en/of voice.

 

De voordelen van het Groep Informatie Systeem:

- Snelste manier om medewerkers te informeren

- Schade beperken door snelle informatiestroom

- Ongekende gebruiksvriendelijkheid

- Beschikbaarheid van >99,98%

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF