Groep Informatie Systeem

GIS 2.0COIN weet als geen ander hoe belangrijk het is om direct na een calamiteit uw communicatielijnen op orde te hebben. Daarom hoort bij het COIN concept onlosmakelijk het gebruik van het COIN (groep)informatiesysteem. Hiermee kunt u bij een calamiteit met één druk op de knop uw medewerkers, klanten en overige contacten informeren en instrueren conform het BCP.

Het Groep Informatie Systeem kan vooraf geheel worden ingevuld, zodat u snel alle belanghebbenden kunt informeren, via SMS, e-mail en/of voice.

 

De voordelen van het Groep Informatie Systeem:

- Snelste manier om medewerkers te informeren

- Schade beperken door snelle informatiestroom

- Ongekende gebruiksvriendelijkheid

- Beschikbaarheid van >99,98%

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF