COIN - Telefonie uitwijk

 

Wanneer het contact met uw klanten normaal gesproken telefonisch verloopt, dan is het essentieel om na een calamiteit snel bereikbaar te zijn op uw eigen telefoonnummers. Telefonie uitwijk is vrijwel altijd prioriteit nummer 1 na een calamiteit, want telefonische onbereikbaarheid leidt al snel tot imago- en/of financiële schade.

Binnen het COIN concept kunt u gebruikmaken van het COIN Telecom-By-Pass (TBP) platform. TBP functioneert platform-onafhankelijk en is daarom geschikt voor elke type PBX of VoIP-server. Het COIN TBP platform is ook inzetbaar als uw bedrijfspand toegankelijk blijft en alleen uw telefooncentrale uitvalt.

Daarnaast is er het COIN Groep Informatie Systeem. Onmisbaar bij een calamiteit, omdat u met één druk op de knop alle betrokken partijen kunt informeren en aansturen.

COIN-infographic-telefonieuitwijk

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF