Onverwachts kantoorruimte nodig?

Het kan iedereen overkomen, er is onverwachts compleet ingerichte kantoorruimte nodig voor een korte tijd. Bijvoorbeeld om extra medewerkers te huisvesten voor een groot project, tijdens renovatie van uw kantoorpand, overbrugging bij een verhuizing, of omdat u als bedrijf getroffen bent door een calamiteit.

 

Leegstand kantoren voldoet niet aan gewenste kantoorruimte

Kantoorruimte in Nederland is in overvloed beschikbaar, zult u denken. Dat is juist, maar voldoet die kantoorruimte ook aan uw eisen?

  • Zijn deze kantoorpanden ingericht? Denk hierbij niet alleen aan stoffering, maar zeker ook aan meubilair en ICT voorzieningen.
  • Zijn er voldoende werkplekken beschikbaar? Zijn deze uitgerust met de juiste werkplek apparatuur?
  • Zijn er dataverbindingen beschikbaar? Is er WIFI?

 

Voorkom investeren en betrek direct een uitwijk kantoorlocatie

De hoeveelheid beschikbare kantoorruimte die tevens direct klaar voor gebruik is, blijkt in de praktijk toch een stuk beperkter te zijn. Investeren in het zelf inrichten van een kantoorruimte is uiteraard een optie, maar hoe lang duurt het om een pand volledig in te richten? Om nog maar niet te spreken van de doorlooptijd voor het aanvragen van een dataverbinding. De vraag is, is het de investering in tijd en geld waard als u de ruimte slechts voor korte tijd nodig heeft?

 

Wellicht kan COIN u in voorkomende gevallen van dienst zijn.

 

Uitwijk kantoren voor tijdelijke kantoorruimte

COIN heeft voor vele bedrijven en overheidsinstanties een uitwijk oplossing geregeld. Na een calamiteit kunnen organisaties binnen zeer korte tijd de bedrijfsprocessen hervatten op een alternatieve kantoorlocatie van COIN.

 

Datacommunicatieverbindingen met vele datacenters zijn gerealiseerd, telefoonvoorzieningen zijn ingericht en complete kantoorruimte met receptie, vergaderzalen, cateringvoorzieningen staan ter beschikking. Daarvoor heeft COIN op vijf locaties in Nederland en België uitwijklocaties gebouwd, waar ca. 1500 compleet ingerichte kantoorwerkplekken inclusief apparatuur voorhanden zijn, klaar voor gebruik. De ingerichte kantoorruimtes van COIN zijn gelegen op A-locaties. Altijd in moderne en representatieve kantoorpanden. De locaties zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met openbaar vervoer. En voorzien van voldoende parkeerplekken.

 

Uw expert bij een calamiteit

Door jarenlange ervaring is COIN de expert in het direct verder helpen van bedrijven die door een calamiteit zijn getroffen en de eigen voorzieningen niet meer voorhanden hebben. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat een getroffen partij snel weer verder kan werken en de beschikking heeft over de nodige ICT en telefonie voorzieningen. Hiermee blijft een organisatie ‘in de lucht’ en kunnen klanten en andere betrokkenen weer worden bediend.

 

Als u onverwachts kantoorruimte nodig heeft in verband met een calamiteit, dan kan uw schadeverzekering u mogelijk bijstaan in de kosten van een dergelijke operatie. Neem contact op met uw verzekeraar als u meer informatie wilt over de voorwaarden van uw specifieke verzekering en de hoogte van het uit te keren bedrag.

 

Wilt u weten wat COIN voor u kan betekenen mocht u onverwachts kantoorruimte nodig hebben? Stel hier uw vraag en wij nemen direct contact met u op. Klik hier voor contact met COIN. Bellen kan ook 088 – 26 46 000.

 

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF