Uitwijk werkplek

 

Kiest u voor een dedicated uitwijk werkplek of shared?

Werkplekken op COIN uitwijklocaties zijn volledig ingericht inclusief een dataverbinding naar uw eigen server omgeving voor toegang tot uw applicaties. Alles is erop gericht binnen enkele uren operationeel te zijn.

 

Dedicated-ruimte-Uitwijklocatie
Shared-werkplekken-COIN-Uitwijklocatie

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt kiezen voor dedicated werkplekken die permanent aan u ter beschikking staan in een eigen afsluitbare ruimte. Of u kiest voor de shared variant, waarbij de werkplekken na uw uitwijkmelding worden voorzien van uw eigen instellingen. Ook een combinatie van beide vormen is mogelijk.

 

De werkplekken zijn uitgerust met VDI desktops (Virtual Desktop Infrastructure) en kunnen worden voorzien van uw eigen actuele image. Uw COIN maatwerkoplossing wordt vooraf getest, zodat u bij een calamiteit nooit voor verrassingen komt te staan. COIN levert alle gewenste werkplekapparatuur, afhankelijk van uw huidige IT-voorzieningen.

 

Uitwijkwerkplekken

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF