Uitwijk werkplek

 

Kiest u voor een dedicated uitwijk werkplek of shared?

Werkplekken op COIN uitwijklocaties zijn volledig ingericht inclusief een dataverbinding naar uw eigen server omgeving voor toegang tot uw applicaties. Alles is erop gericht binnen enkele uren operationeel te zijn.

 

Dedicated-ruimte-Uitwijklocatie
Shared-werkplekken-COIN-Uitwijklocatie

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt kiezen voor dedicated werkplekken die permanent aan u ter beschikking staan in een eigen afsluitbare ruimte. Of u kiest voor de shared variant, waarbij de werkplekken na uw uitwijkmelding worden voorzien van uw eigen instellingen. Ook een combinatie van beide vormen is mogelijk.

 

De werkplekken zijn uitgerust met VDI desktops (Virtual Desktop Infrastructure) en kunnen worden voorzien van uw eigen actuele image. Uw COIN maatwerkoplossing wordt vooraf getest, zodat u bij een calamiteit nooit voor verrassingen komt te staan. COIN levert alle gewenste werkplekapparatuur, afhankelijk van uw huidige IT-voorzieningen.

 

Uitwijkwerkplekken

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF