Uitwijk datanetwerk

 

netwerkkabels
 

COIN uitwijklocaties zijn via breedband verbindingen met elkaar en met de COIN Communicatie Centra verbonden. Deze centra zijn op hun beurt gekoppeld met internet, met diverse grote data centers in Nederland en België én met de speciale COIN uitwijkservers. Hierdoor beschikt uw organisatie na een calamiteit over uitwijkwerkplekken die verbonden zijn met uw eigen applicaties en data.

COIN kan desgewenst vanuit haar data centra permanente en ‘on-demand’ servers en storage opleveren. En onze mobiele server racks kunnen, afhankelijk van de situatie, worden geplaatst op een uitwijklocatie of op een door u aan te wijzen locatie.

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF