Uitwijk datanetwerk

 

netwerkkabels
 

COIN uitwijklocaties zijn via breedband verbindingen met elkaar en met de COIN Communicatie Centra verbonden. Deze centra zijn op hun beurt gekoppeld met internet, met diverse grote data centers in Nederland en België én met de speciale COIN uitwijkservers. Hierdoor beschikt uw organisatie na een calamiteit over uitwijkwerkplekken die verbonden zijn met uw eigen applicaties en data.

COIN kan desgewenst vanuit haar data centra permanente en ‘on-demand’ servers en storage opleveren. En onze mobiele server racks kunnen, afhankelijk van de situatie, worden geplaatst op een uitwijklocatie of op een door u aan te wijzen locatie.

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF