Crisisteam ruimte

CMTruimte warroom

 

Het Crisis Management Team dient alle middelen ter beschikking te hebben om een crisis te kunnen beheersen. Tevens is communicatie in geval van een calamiteit essentieel. Op de COIN uitwijk locaties zijn volledig ingerichte ‘war rooms’ beschikbaar. Deze crisis ruimtes zijn voorzien van radio, televisie, een of meerdere werkplekken met een internetverbinding, whiteboard, flip-over, telefoon en een conferentietelefoon.

 

 

 

 

 

 

 

Warroom-COIN-uitwijklocatie

 

Ingerichte crisisteam ruimte (s)

De volledig ingerichte crisisteam ruimtes op de COIN uitwijklocaties sluiten naadloos aan op de behoefte van het crisis management team in geval van een calamiteit. Een crisisteam ruimte op de COIN uitwijklocatie zorgt tevens voor korte communicatielijnen met de overige medewerkers op de uitwijklocatie.

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF