Crisisteam ruimte

CMTruimte warroom

 

Het Crisis Management Team dient alle middelen ter beschikking te hebben om een crisis te kunnen beheersen. Tevens is communicatie in geval van een calamiteit essentieel. Op de COIN uitwijk locaties zijn volledig ingerichte ‘war rooms’ beschikbaar. Deze crisis ruimtes zijn voorzien van radio, televisie, een of meerdere werkplekken met een internetverbinding, whiteboard, flip-over, telefoon en een conferentietelefoon.

 

 

 

 

 

 

 

Warroom-COIN-uitwijklocatie

 

Ingerichte crisisteam ruimte (s)

De volledig ingerichte crisisteam ruimtes op de COIN uitwijklocaties sluiten naadloos aan op de behoefte van het crisis management team in geval van een calamiteit. Een crisisteam ruimte op de COIN uitwijklocatie zorgt tevens voor korte communicatielijnen met de overige medewerkers op de uitwijklocatie.

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF