Back-up Service

Equinix-DC1

De COIN Back-up service vormt een belangrijke eerste stap in het realiseren van business continuity management (BCM) voor uw bedrijf. Met de online Back-up service van COIN kunt u het maken van back-ups volledig automatiseren.

 

Bedrijfskritische data & Back-up

Door de bedrijfskritische data op een betrouwbaar platform buiten de deur te zetten is uw data veiliggesteld en is een restore mogelijk. Onze oplossing is gebaseerd op IASO-technologie en draait op eigen COIN hardware in een zwaar beveiligd datacenter in Nederland, dus niet ‘ergens in de Cloud’. Uw data is via encryptie (waarvan alleen u de sleutel heeft) beveiligd.

 

Het back-up proces vindt plaats vanaf uw productieomgeving naar het back-up platform in het datacenter van COIN. Veel bestandtypen kunnen worden meegenomen in de COIN back-up service, zoals:

  • Microsoft Exchange SQL
  • MySQL en Oracle databases
  • Vmware en Hyper-V
  • Sharepoint

 

De efficiënte delta block technologie zorgt ervoor dat de back-up met een beperkte bandbreedte is te realiseren. Via een dashboard kunt u zelf de status van de back-up controleren. Het is eveneens mogelijk om zelf een restore van één of meer bestanden te doen en de retentiewaarde aan te passen. Archiveren van maand-, kwartaal- en jaar back-ups is eveneens mogelijk.

 

Wilt u de COIN back-up service uitproberen?

Dat kan. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088-2646000 en vraag naar een ‘proof of concept’ voor een periode van één maand en ontdek zelf de voordelen.

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF