Back-up Service

Equinix-DC1

De COIN Back-up service vormt een belangrijke eerste stap in het realiseren van business continuity management (BCM) voor uw bedrijf. Met de online Back-up service van COIN kunt u het maken van back-ups volledig automatiseren.

 

Bedrijfskritische data & Back-up

Door de bedrijfskritische data op een betrouwbaar platform buiten de deur te zetten is uw data veiliggesteld en is een restore mogelijk. Onze oplossing is gebaseerd op IASO-technologie en draait op eigen COIN hardware in een zwaar beveiligd datacenter in Nederland, dus niet ‘ergens in de Cloud’. Uw data is via encryptie (waarvan alleen u de sleutel heeft) beveiligd.

 

Het back-up proces vindt plaats vanaf uw productieomgeving naar het back-up platform in het datacenter van COIN. Veel bestandtypen kunnen worden meegenomen in de COIN back-up service, zoals:

  • Microsoft Exchange SQL
  • MySQL en Oracle databases
  • Vmware en Hyper-V
  • Sharepoint

 

De efficiënte delta block technologie zorgt ervoor dat de back-up met een beperkte bandbreedte is te realiseren. Via een dashboard kunt u zelf de status van de back-up controleren. Het is eveneens mogelijk om zelf een restore van één of meer bestanden te doen en de retentiewaarde aan te passen. Archiveren van maand-, kwartaal- en jaar back-ups is eveneens mogelijk.

 

Wilt u de COIN back-up service uitproberen?

Dat kan. Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088-2646000 en vraag naar een ‘proof of concept’ voor een periode van één maand en ontdek zelf de voordelen.

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF