ICT uitwijk

 

Eén van de belangrijkste pijlers onder elk BCP is de beschikbaarheid van eigen data, altijd en overal. ICT uitwijk is een zaak die vooraf goed geregeld en doordacht dient te zijn. Uiteraard biedt het COIN concept veilige oplossingen. COIN uitwijklocaties zijn via de COIN Communicatie Centra met elkaar, met uw eigen data center(s) én met de speciale COIN uitwijk-storage en servers verbonden. Hierdoor beschikt u ook na een calamiteit direct weer over uw eigen applicaties en data.

COIN-infographic-IT-uitwijk

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF