ICT uitwijk

 

Eén van de belangrijkste pijlers onder elk BCP is de beschikbaarheid van eigen data, altijd en overal. ICT uitwijk is een zaak die vooraf goed geregeld en doordacht dient te zijn. Uiteraard biedt het COIN concept veilige oplossingen. COIN uitwijklocaties zijn via de COIN Communicatie Centra met elkaar, met uw eigen data center(s) én met de speciale COIN uitwijk-storage en servers verbonden. Hierdoor beschikt u ook na een calamiteit direct weer over uw eigen applicaties en data.

COIN-infographic-IT-uitwijk

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF