• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Contact

Adresgegevens hoofdkantoor COIN b.v.
Tupolevlaan 41-63
1119 NW Schiphol-Rijk
+31 (0)88 26 46 000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze website biedt een overzicht van wat COIN u kan bieden. Heeft u aanvullende vragen, wilt u een advies op maat of een prijsopgave, vul dan hier uw gegevens in en u hoort snel van ons.

 

COIN heeft meerdere uitwijklocaties in Nederland en Belgie. Waardoor er altijd wel een geschikte uitwijklocatie bij u in de buurt is.

 

Wilt u een afspraak met ons maken of een rondleiding plannen in een van de COIN uitwijklocaties, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Direct bellen kan natuurlijk altijd, wij delen graag onze kennis met u.

 COIN-Locaties-landkaartje

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht. 

captcharefresh

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF