• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Contact

Adresgegevens hoofdkantoor COIN b.v.
Tupolevlaan 41-63
1119 NW Schiphol-Rijk
+31 (0)88 26 46 000
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Privacy statement

 

Deze website biedt een overzicht van wat COIN u kan bieden. Heeft u aanvullende vragen, wilt u een advies op maat of een prijsopgave, vul dan hier uw gegevens in en u hoort snel van ons.

 

COIN heeft meerdere uitwijklocaties in Nederland en Belgie. Waardoor er altijd wel een geschikte uitwijklocatie bij u in de buurt is.

 

Wilt u een afspraak met ons maken of een rondleiding plannen in een van de COIN uitwijklocaties, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Direct bellen kan natuurlijk altijd, wij delen graag onze kennis met u.

 COIN-Locaties-landkaartje

Stuur een e-mail. Alle velden met een * zijn verplicht. 

captcharefresh

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF