Business Continuity Awareness week 2018

bcaw2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week #BCAW2018. Een jaarlijks wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

 

Internationaal zijn er diverse evenementen voor en door BCM-ers en ook online wordt veel kennis gedeeld via webinars en op Social Media. BCM professionals laten zien hoeveel toegevoegde waarde het toepassen van business continuity management kan hebben voor zowel kleine als grote organisaties, met als resultaat meer veerkrachtige ondernemingen.

 

Ook onze BCM professionals zullen informatie, tips & tricks delen. Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn.

 

Nu al meer weten over business continuity, neem contact met ons op via 088 - 2646 000 of via email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF