Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

 

Unlocked 16nov social

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk.

 

Marc van Doorenmaalen, Head of Business Continuity Management bij ABN Amro, vertelt over business continuity en hoe bij ABN Amro de diverse disciplines samenwerken. Ook Karel Jasperse (COIN) en Rick Strijbos (Security Academy) komen kort aan het woord. Daarnaast krijgen bezoekers de mogelijkheid om de COIN uitwijklocatie te bekijken. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om kennis en contacten uit te wisselen.

  

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop vanaf 18.00 met broodjesbuffet

18.45u Opening door COIN en Security Academy door Karel Jasperse en Rick Strijbos

19.00u Sessie door Marc van Doorenmaalen

19.40u Afsluiting en rondleiding door de uitwijklocatie van COIN

20.15u Borrel, netwerken

 

Meld jezelf nu kosteloos aan via bijgaande link: aanmelden voor unlocked-16-november

 

 

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF