• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Diensten

De continuïteit van uw bedrijf, ook na een calamiteit, is een must voor iedere ondernemer. Business Continuity omvat het totaal aan maatregelen om de bedrijfsactiviteiten bij een calamiteit voort te kunnen zetten. Dat betekent dat de IT snel weer operationeel moet zijn; uw data moet op korte termijn weer toegankelijk zijn, uw bedrijf dient telefonisch bereikbaar te blijven voor uw klanten en leveranciers en een aantal medewerkers moet de beschikking hebben over een werkplek met de nodige apparatuur en met toegang tot uw data. 

Business Continuity volgens COIN is gericht op vier pijlers: Kantoor Uitwijk, IT Uitwijk, Telefonie Uitwijk, en Advies. Met de door COIN aangeboden totaaloplossing, kunt u uw klanten blijven bedienen en voorkomt u onnodige financiële- en reputatieschade. 
COIN is gespecialiseerd in het realiseren van Business Continuity. Wij hebben voor elk type bedrijf een passende oplossing; van MKB tot multinational.

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF