• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Diensten

De continuïteit van uw bedrijf, ook na een calamiteit, is een must voor iedere ondernemer. Business Continuity omvat het totaal aan maatregelen om de bedrijfsactiviteiten bij een calamiteit voort te kunnen zetten. Dat betekent dat de IT snel weer operationeel moet zijn; uw data moet op korte termijn weer toegankelijk zijn, uw bedrijf dient telefonisch bereikbaar te blijven voor uw klanten en leveranciers en een aantal medewerkers moet de beschikking hebben over een werkplek met de nodige apparatuur en met toegang tot uw data. 

Business Continuity volgens COIN is gericht op vier pijlers: Kantoor Uitwijk, IT Uitwijk, Telefonie Uitwijk, en Advies. Met de door COIN aangeboden totaaloplossing, kunt u uw klanten blijven bedienen en voorkomt u onnodige financiële- en reputatieschade. 
COIN is gespecialiseerd in het realiseren van Business Continuity. Wij hebben voor elk type bedrijf een passende oplossing; van MKB tot multinational.

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF