• Dutchslider-1

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-2

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

   

 • Dutchslider-3

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

 • Dutchslider-4

  24/7

  UITWIJKKANTOREN

Van calamiteit naar bedrijfscontinuïteit

 

uitwijklocaties

Calamiteiten kondigen zich doorgaans niet aan. Brand. Wateroverlast. Een ongeval in de buurt.

 

Wist u dat wanneer uw pand (tijdelijk) niet inzetbaar is, u toch de bedrijfsactiviteiten kunt voorzetten! Binnen enkele uren kunt u weer beschikken over kantoorruimte met werkplekken, voorzien van desktops met uw eigen image en toegang tot uw applicaties en data. En alle medewerkers blijven bereikbaar op de bekende telefoonnummers.

 

Voor organisaties is het permanent stand-by hebben van een volledig ingerichte kantoorruimte meestal te kostbaar. Dat is de reden dat veel organisaties hun uitwijk bij COIN hebben ondergebracht.

 

Waarborgen van bedrijfscontinuïteit.

COIN is gespecialiseerd in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit. Wij bieden compleet ingerichte kantoren op meerdere locaties in Nederland en België. Steeds meer organisaties ervaren dat dit unieke concept door niemand anders wordt geboden. COIN heeft inmiddels veel klanten van formaat die van onze efficiënte en betrouwbare dienstverlening gebruik maken.

 

Ook voor úw organisatie kunnen wij waarschijnlijk de bedrijfscontinuïteit verzorgen. Na een calamiteit kunt u op één van onze locaties weer zeer snel operationeel zijn, heeft u weer toegang tot uw bestanden, en bent u per telefoon, email, en fax weer bereikbaar!

COIN-ICON Bel en vraag COIN: 088 - 2646 000

 

Steeds vaker wordt het hebben van een bedrijfscontinuïteit oplossing verplicht gesteld. Toezichthouders zoals De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten eisen van financiële instellingen dat zij na een calamiteit binnen enkele uren weer operationeel zijn en dat veiligheid en service voor klanten niet in gevaar komt.

 

Veel organisaties hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) en voeren jaarlijks een ontruimingstest uit. Maar dat is nog geen bedrijfscontinuïteit. Want wat als uw pand bij een echte calamiteit wordt ontruimd; waar gaan uw mensen dan naar toe wanneer ze veilig buiten staan?

 

Afhankelijk van het type organisatie is de richtlijn dat ongeveer 25 - 35% van de medewerkers nodig is om bedrijfscontinuïteit te realiseren en een calamiteit het hoofd te bieden; het juiste aantal wordt tijdens een BIA (Business Impact Analyse) bepaald. Deze medewerkers dienen dan wel dicht bij elkaar en het liefst op één uitwijklocatie aanwezig te zijn, zodat het crisisteam met korte lijnen overleg heeft met de uitvoerenden.

 

Kortom, het realiseren van bedrijfscontinuïteit is mogelijk wanneer een organisatie maatregelen heeft getroffen om de werkzaamheden voort te kunnen blijven zetten, ook wanneer zij wordt getroffen door een calamiteit.


Het voorkomen van financiële schade en imagoschade is voor elk bedrijf van belang. Wilt u weten met welke minimale middelen uw bedrijf overeind blijft, ook bij een calamiteit? Vraag het COIN, altijd een passende continuïteitsoplossing, eenvoudig realiseerbaar en verrassend betaalbaar.

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF