Business Impact Analyse (BIA)

 

Met een Business Impact Analyse (BIA) wordt inzichtelijk gemaakt wat een organisatie minimaal nodig heeft om na een calamiteit haar bedrijfsactiviteiten te kunnen continueren.

Met de COIN BIA ‘quick-scan’ is binnen enkele dagen een rapportage beschikbaar die beschrijft welke uitwijkvoorzieningen nodig zijn om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, met de bijbehorende oplevertermijnen.

Een BIA geeft inzicht in uw bedrijfskritische processen, met de bijbehorende applicaties, hardware, infrastructuur en mensen. Alle essentiële onderdelen die na een calamiteit nodig zijn om te overleven en de kritische bedrijfsprocessen te herstarten komen naar voren.

De BIA rapportage levert altijd een aantal ‘quick wins’ op die de organisatie zelfstandig en kostenefficiënt kan doorvoeren en waarmee de eerste stap gezet wordt richting het BCP.

COIN infographic consultancy 2017

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF