Business Continuity Testen

 

COIN kan voor organisaties diverse soorten testen uitvoeren. Alleen door het periodiek uitvoeren van Business Continuity testen kan een organisatie er zeker van zijn dat zij haar Business Continuity Management op de juiste wijze heeft geïmplementeerd.

In de jaarlijkse technische test wordt de werkbaarheid van de uitwijkoplossing getest. Dit gebeurt veelal samen met de ICT-mensen van uw organisatie.

De jaarlijkse business test wordt door eindgebruikers uitgevoerd om de kritische bedrijfsprocessen vanaf de uitwijklocatie te testen. Zo wordt bevestigd dat uw uitwijkoplossing na een calamiteit optimaal functioneert. Ook de coördinatie tussen uw BHV plan en uw Business Continuity Plan (BCP) wordt getest.

De bevindingen worden door COIN vastgelegd in een rapport met concrete verbeterpunten. U kunt desgewenst (een deel van) dit verslag ter beschikking stellen aan instanties die uw organisatie controleren (DNB, AFM etc.).

COIN infographic consultancy 2017

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF