Business Continuity Testen

 

COIN kan voor organisaties diverse soorten testen uitvoeren. Alleen door het periodiek uitvoeren van Business Continuity testen kan een organisatie er zeker van zijn dat zij haar Business Continuity Management op de juiste wijze heeft geïmplementeerd.

In de jaarlijkse technische test wordt de werkbaarheid van de uitwijkoplossing getest. Dit gebeurt veelal samen met de ICT-mensen van uw organisatie.

De jaarlijkse business test wordt door eindgebruikers uitgevoerd om de kritische bedrijfsprocessen vanaf de uitwijklocatie te testen. Zo wordt bevestigd dat uw uitwijkoplossing na een calamiteit optimaal functioneert. Ook de coördinatie tussen uw BHV plan en uw Business Continuity Plan (BCP) wordt getest.

De bevindingen worden door COIN vastgelegd in een rapport met concrete verbeterpunten. U kunt desgewenst (een deel van) dit verslag ter beschikking stellen aan instanties die uw organisatie controleren (DNB, AFM etc.).

COIN infographic consultancy 2017

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF