Business Continuity Plan (BCP)

 

(BCP)

In een Business Continuity Plan (BCP) wordt het geheel aan maatregelen vastgelegd om bij een calamiteit de kritische bedrijfsactiviteiten te kunnen voortzetten. Zo worden de procedures, de stand van zaken op IT- en facilitair gebied, de back-up procedure, de uitwijkmogelijkheden, de crisisorganisatie enzovoort vastgelegd. Het BCP dient steeds de actuele situatie van de onderneming weer te geven en de essentiële onderdelen dienen bovendien periodiek getest te worden.

COIN beschikt over een geavanceerd BCP-template, inzetbaar voor diverse branches en organisaties. Daarnaast verleent COIN assistentie bij het coachen en begeleiden van de medewerkers tot en met het daadwerkelijk opzetten van het BCP. Onze inzet is geheel afhankelijk van de expertise die binnen de organisatie al aanwezig is. Wij streven ernaar om de expertise zo snel mogelijk binnen uw eigen organisatie op te bouwen.

 

Gratis review van uw BCP?

Voldoet uw huidig BCP of calamiteitenplan nog aan de huidige BCM normen?

Heeft uw organisatie een BCP en wilt u weten of dit nog voldoet, of bent u op zoek naar verbeterpunten voor uw huidige BCP?

COIN kan u hierbij geheel vrijblijvend assisteren.

Laat nu gratis uw BCP door de BCM specialisten van COIN reviewen en ontvang pragmatische tips waarmee u direct uw BCP kunt verbeteren.

Uw BCP wordt strikt vertrouwelijk behandeld; eventueel kan vooraf een NDA (non-disclosure agreement) worden getekend.

Meer weten over dit unieke en gratis aanbod, laat dan via onderstaand contactformulier gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Gratis review van uw BCP formulier:

 

captcharefresh

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF