Business Continuity Plan (BCP)

 

(BCP)

In een Business Continuity Plan (BCP) wordt het geheel aan maatregelen vastgelegd om bij een calamiteit de kritische bedrijfsactiviteiten te kunnen voortzetten. Zo worden de procedures, de stand van zaken op IT- en facilitair gebied, de back-up procedure, de uitwijkmogelijkheden, de crisisorganisatie enzovoort vastgelegd. Het BCP dient steeds de actuele situatie van de onderneming weer te geven en de essentiële onderdelen dienen bovendien periodiek getest te worden.

COIN beschikt over een geavanceerd BCP-template, inzetbaar voor diverse branches en organisaties. Daarnaast verleent COIN assistentie bij het coachen en begeleiden van de medewerkers tot en met het daadwerkelijk opzetten van het BCP. Onze inzet is geheel afhankelijk van de expertise die binnen de organisatie al aanwezig is. Wij streven ernaar om de expertise zo snel mogelijk binnen uw eigen organisatie op te bouwen.

 

Gratis review van uw BCP?

Voldoet uw huidig BCP of calamiteitenplan nog aan de huidige BCM normen?

Heeft uw organisatie een BCP en wilt u weten of dit nog voldoet, of bent u op zoek naar verbeterpunten voor uw huidige BCP?

COIN kan u hierbij geheel vrijblijvend assisteren.

Laat nu gratis uw BCP door de BCM specialisten van COIN reviewen en ontvang pragmatische tips waarmee u direct uw BCP kunt verbeteren.

Uw BCP wordt strikt vertrouwelijk behandeld; eventueel kan vooraf een NDA (non-disclosure agreement) worden getekend.

Meer weten over dit unieke en gratis aanbod, laat dan via onderstaand contactformulier gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Gratis review van uw BCP formulier:

 

captcharefresh

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF