BCM Training

Business Continuity Management en crisismanagement vragen om zeer specialistische kennis en vaardigheden. In het kader van segment-gebonden trainingen werkt COIN succesvol samen met gespecialiseerde partners, die wij hier graag aan u voorstellen.

Business Continuity Academy

De Business Continuity Academy is hét opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op Business Continuity, Crisis en Incident Management. Getalenteerde en gemotiveerde studenten worden opgeleid tot professionele Business Continuity Managers en crisismanagers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren. De unieke aanpak, de opleidingen en de cursussen sluiten naadloos aan bij de kennis en vaardigheden die in de praktijk nodig zijn.

Vredeveld Advies en Training

Werken onder de druk van een calamiteit is per definitie anders dan gewoon werken. Overheid en bedrijven worden met regelmaat geconfronteerd met calamiteiten die bestreden moeten worden om erger te voorkomen. Vredeveld Advies en Training adviseert, begeleidt en traint medewerkers om op adequate wijze de gevolgen van crises en rampen te kunnen aanpakken.

Telefonistes of Contact Center agents zijn na een calamiteit het eerste aanspreekpunt voor de buitenwereld. Zij zijn degenen die het business-as-usual gevoel inhoud geven en dat vraagt om speciale aandacht en voorbereiding. COIN verzorgt in samenwerking met Vredeveld Training en Advies speciale trainingen, waarbij uw medewerkers getraind worden in crisiscommunicatie en alvast kunnen wennen aan het werken op een uitwijklocatie.

COIN infographic consultancy 2017

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF