BCM Training

Business Continuity Management en crisismanagement vragen om zeer specialistische kennis en vaardigheden. In het kader van segment-gebonden trainingen werkt COIN succesvol samen met gespecialiseerde partners, die wij hier graag aan u voorstellen.

Business Continuity Academy

De Business Continuity Academy is hét opleidingsinstituut in Nederland dat zich specifiek richt op Business Continuity, Crisis en Incident Management. Getalenteerde en gemotiveerde studenten worden opgeleid tot professionele Business Continuity Managers en crisismanagers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren. De unieke aanpak, de opleidingen en de cursussen sluiten naadloos aan bij de kennis en vaardigheden die in de praktijk nodig zijn.

Vredeveld Advies en Training

Werken onder de druk van een calamiteit is per definitie anders dan gewoon werken. Overheid en bedrijven worden met regelmaat geconfronteerd met calamiteiten die bestreden moeten worden om erger te voorkomen. Vredeveld Advies en Training adviseert, begeleidt en traint medewerkers om op adequate wijze de gevolgen van crises en rampen te kunnen aanpakken.

Telefonistes of Contact Center agents zijn na een calamiteit het eerste aanspreekpunt voor de buitenwereld. Zij zijn degenen die het business-as-usual gevoel inhoud geven en dat vraagt om speciale aandacht en voorbereiding. COIN verzorgt in samenwerking met Vredeveld Training en Advies speciale trainingen, waarbij uw medewerkers getraind worden in crisiscommunicatie en alvast kunnen wennen aan het werken op een uitwijklocatie.

COIN infographic consultancy 2017

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF