BCM Audit

Wanneer professionaliteit in het kader van Business Continuity Management (BCM) vereist is, verdient het aanbeveling om uw Business Continuity Plan (BCP) door een externe partij te laten verifiëren op tekortkomingen en praktische inzetbaarheid: de BCM Audit. COIN is als geen ander in staat een BCM Audit uit te voeren.

Tijdens de BCM Audit wordt het geheel aan BCM-maatregelen onder de loep genomen, van BCP tot uitwijkoplossingen en telefonische bereikbaarheid.
COIN speelt een actieve rol in de opbouw van de Audit:
  • Gezamenlijk opstellen van een realistisch testscenario
  • Toespitsen van de test op uw relevante bedrijf(processen)
  • Positieve motivatie van de deelnemers
  • Inbouwen van verschillende evaluatiemomenten
  • Sterkte/Zwakte analyse na afloop
COIN voert ook Audits uit op bestaande Business Continuity scenario’s. In dat geval woont een COIN consultant als onafhankelijk auditor een Business Continuity test bij en beoordeelt de manier waarop het Crisis Management Team haar taken uitvoert, de juiste werking van de Business Continuity services en de communicatie tussen de diverse teams en teamleden. COIN levert een rapportage met concrete verbeterpunten.
COIN infographic consultancy 2017

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

Security event “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN

Op 16 november aanstaande staat “Unlocked” in het teken van Business Continuity in relatie met Information Security. Samen met de Security Academy organiseren wij deze “Unlocked” op de uitwijklocatie van COIN te Schiphol- Rijk. Deelnemen? Meld je nu kosteloos aan.

Lees meer...

Supply chain als uitgangspunt voor Business Continuity

Om onverwachte situaties als brand of stroomuitval het hoofd te kunnen bieden kijken bedrijven tegenwoordig steeds vaker naar de continuïteit van de kritische bedrijfsprocessen. Toch is dit niet altijd voldoende, omdat een bedrijf onderdeel is van een logistieke keten (supply chain) en dus te maken heeft met verschillende leveranciers en klanten en afhankelijkheden.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF