BCM Audit

Wanneer professionaliteit in het kader van Business Continuity Management (BCM) vereist is, verdient het aanbeveling om uw Business Continuity Plan (BCP) door een externe partij te laten verifiëren op tekortkomingen en praktische inzetbaarheid: de BCM Audit. COIN is als geen ander in staat een BCM Audit uit te voeren.

Tijdens de BCM Audit wordt het geheel aan BCM-maatregelen onder de loep genomen, van BCP tot uitwijkoplossingen en telefonische bereikbaarheid.
COIN speelt een actieve rol in de opbouw van de Audit:
  • Gezamenlijk opstellen van een realistisch testscenario
  • Toespitsen van de test op uw relevante bedrijf(processen)
  • Positieve motivatie van de deelnemers
  • Inbouwen van verschillende evaluatiemomenten
  • Sterkte/Zwakte analyse na afloop
COIN voert ook Audits uit op bestaande Business Continuity scenario’s. In dat geval woont een COIN consultant als onafhankelijk auditor een Business Continuity test bij en beoordeelt de manier waarop het Crisis Management Team haar taken uitvoert, de juiste werking van de Business Continuity services en de communicatie tussen de diverse teams en teamleden. COIN levert een rapportage met concrete verbeterpunten.
COIN infographic consultancy 2017

COIN kiest voor duurzame IGEL werkplekoplossing

Onze uitwijkwerkplekken zijn compleet ingericht en staan 24/7 klaar voor onze klanten die te maken krijgen met een calamiteit en moeten uitwijken. Op de werkplekken gebruiken wij Thin Clients. Aangezien onze apparatuur niet dagelijks en intensief gebruikt wordt, zijn we op zoek gegaan naar een duurzame oplossing om de levensduur te verlengen. Zonder in te boeten op veiligheid en betrouwbaarheid. Die oplossing vonden we bij IGEL.

Lees meer...

Crisiscommunicatie tips & tricks

Als je bedrijf getroffen wordt door een crisis dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze zo snel mogelijk het hoofd te bieden. Maar hoe ga je als organisatie om met communicatie tijdens een crisis? Wat vertel je en hoe pak je dat aan? Tijdens een crisis ligt je bedrijf onder een vergrootglas, communicatie is dan ook essentieel.

Lees meer...

Business Continuity Awareness week 2018

Van 14 mei t/m 18 mei is het business continuity awareness week (BCAW). Een jaarlijks terugkerend wereldwijd evenement om awareness te creëren en te stimuleren voor het belang van business continuity.

Lees meer...

 

Logo ZakenvriendVan KWF